TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE HTTPS://WWW.CREDITMAX.RO

1. DESCRIEREA SERVICIILOR SI DEFINITII

Site-ul https://www.creditmax.ro este aflat in folosinta Societatii FINANCIAL FIX S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Sos. Vitan – Barzesti, nr. 7D-7E, et. 6, ap. 60, Corp B, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/292/2021, CUI 43539883, aceasta avand drept exclusiv de proprietate intelectuala asupra continutului site-ului, fiind denumita in continuare detinatorul site-ului.

Prin intermediul site-ului https://www.creditmax.ro prezinta serviciile oferite si activitatea derulata de catre detinator, se asigura promovarea unor oferte de creditare. Totodata, prin intermediul site-ului se asigura posibilitatea de abonare in vederea primirii de informari periodice (newsletter), precum si accesul la serviciile furnizate de catre detinator si clientii acestuia, informari, oferte, servicii supuse acestor termeni, in cazul in care nu vor fi stipulate conditii speciale pentru fiecare caz in parte.

Informatiile prezente pe https://www.creditmax.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit, cu exceptia produselor sau serviciilor, ale caror preturi sunt specifice ofertei fiecarui creditor.

Urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

 • Utilizator – orice persoana care acceseaza site-ul, fiind interesata de ofertele de pe site, se aboneaza in vedere primirii de informari periodice (newsletter) si care se obliga implicit sa respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru actiunile sale pe site;

 • Utilizator inregistrat – orice persoana fizica majora (avand varsta de 18 ani implinita care se inregistreaza la un moment dat pe site ca utilizator pentru a beneficia de produsele/serviciile furnizate pe site si care se obliga implicit sa respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru actiunile sale pe site;

 • Serviciu – furnizarea catre utilizator a accesului la platforma prin intermediul careia se poate abona in vedere primirii de informari periodice (newsletter); furnizarea catre utilizator a accesului la continutul site-ului si la oferte privind produsele promovate prin intermediul Site-ului conform optiunilor Utilizatorului. Utilizatorul va furniza toate datele solicitate prin formularele de pe site pentru a fi directionat catre ofertantul serviciilor de creditare.

2. INREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Pentru accesarea site-ului, respectiv sectiunile de prezentare, nu este necesara inregistrarea utilizatorilor.

Inregistrarea utilizatorului este obligatorie numai in cazul in care acesta se inscrie pentru primirea periodica a unui newsletter sau pentru accesa produsele sau serviciile furnizate pe site, caz in care se va inscrie cu nume si prenume si o adresa de email pentru identificare si autentificare in site/pentru transmiterea newslette-rului saptamanal.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de https://www.creditmax.ro, va obligati si garantati urmatoarele:

 • 1) furnizati date reale, exacte si complete despre utilizator, astfel cum se solicita prin formularul de inregistrare al site-ului;

 • 2) mentineti sau actualizati datele de inregistrare care au suferit modificari (ex. nume, prenume, email, telefon etc.) pentru ca acestea sa fie conforme realitatii, exacte si complete.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica autenticitatea datelor de inregistrare ale utilizatorilor referitoare la existenta acestora.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, utilizatorul isi exprima acordul pentru eventualele verificari ce vor fi efectuate de administratorii site-ului ca masura de siguranta pentru realitatea si exactitatea datelor furnizate.

In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de utilizator sunt inexacte sau neconforme, administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda sau a sterge contul utilizatorului in cauza si de a refuza incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor oferite pe site-ului.

Va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate si Politia de cookie pentru a fi pe deplin informati cu privire la datele ce va sunt prelucrate de catre noi si partenerii nostri contractuali.

3. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALA

Utilizarea site-ului este permisa cu respectarea principiilor bunei – credinte, pentru informare si pentru folosirea serviciilor furnizate pe site.

Reprezentarile stilizate, creatia grafica, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio – video, continutul folosite pe acest site, sunt proprietatea exclusiva a detinatorului site-ului sau acesta a dobandit dreptul de a le utiliza, cu exceptia celor apartinand altor entitati.

Utilizatorii nu pot prelua continutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau sterge continutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice incalcare a acestei reguli reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, de marca sau orice alt drept de proprietate intelectuala.

Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, efectuate in scopuri comerciale a materialelor existente pe site.

In cazul in care in cadrul site-ului exista sectiuni in care utilizatorii pot insera comentarii si pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectuala, raspunderea privind continutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor in cauza.

4. MODIFICARILE SITE-ULUI

Detinatorul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent functionarea acestuia, in totalitate sau numai in parte. In acest caz, detinatorul nu este raspunzator pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a accesului la site si la informatiile disponibile la un moment dat prin intermediul acestuia.

5. RASPUNDERE

Utilizatorul declara in mod expres ca accepta urmatoarele conditii:

 • 1. Utilizarea serviciilor puse la dispozitie pe site se face pe propria sa raspundere.

 • 2. Detinatorul site-ului nu ofera nici o garantie ca:

  • - utilizatorul inregistrat va fi contactat de catre un creditor;

  • - utilizatorul inregistrat va primi un credit;

  • - ofertele primite de la partenerii sai corespunde cerintelor utilizatorilor;

  • - serviciile implinesc toate cerintele utilizatorilor;

  • - serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

  • - erorile de program vor fi corectate.

6. LIMITELE RASPUNDERII

Utilizatorul accepta in mod expres ca detinatorul site-ului nu este raspunzator pentru daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din:

 • - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor https://www.creditmax.ro;

 • - acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

 • - declaratii sau actiuni ale unei terte parti asupra site-ului;

 • - orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Detinatorul site-ului nu isi asuma raspunderea cu privire la produsele si serviciile furnizate de clientii sai, institutii de credit sau unitati bancare.

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de catre detinptorul site-ului ca fiind utile in legatura cu continutul site-ului si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Detinatorul site-ului nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

8. NOTIFICARI SI COMUNICARI

Detinatorul site-ului poate transmite notificari/informari privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general, pe site.

9. FORTA MAJORA

Detinatorul site-ului https://www.creditmax.ro nu este obligat a se conforma obligatiilor prevazute in Termenii de Utilizare, ca urmare a unei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, alte actiuni sau inactiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili.

10. LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestui site web, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile romane, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti romane competente.

Detinatorul site-ului https://www.creditmax.ro nu ofera garantia ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor tarii in care se afla.

In cazul in care un utilizator incalca prevederile legale in vigoare sau reglementarile aplicabile raporturilor juridice nascute prin accesarea serviciilor sau facilitatilor site-ului, acesta poate raspunde conform legii.

Totodata, in cazul in care un utilizator incalca prevederile prezentelor clauze ale Termenilor si conditiilor site-ului, detinatorul site-ului poate retrage dreptul de utilizare a facilitatilor si serviciilor puse la dispozitie pe site. In acest sens, detinatorul site-ului va transmite o informare pe email utilizatorului cu privire la masura luata.

11. CLAUZE FINALE

Termenii de fata reglementeaza accesul utilizatorilor si accesul la produsele serviciile furnizate pe site-ul https://www.creditmax.ro. In cazul in care, ulterior lansarii site-ului si publicarii acestor termeni, vor fi implementate functii sau servicii suplimentare puse la dispozitie pe site, acestea vor fi supuse acelorasi reguli si conditii cuprinse in prezentele clauze, in cazul in care acestea nu vor beneficia de conditii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptati conditiile de mai sus si sunteti de acord ca acesta are valoare unui contract, acceptat in mod tacit, intre utilizator si administratorii site-ului. In cazul in care nu doriti sa respectati regulile descrise mai sus, va rugam sa nu folositi informatiile sau serviciile puse la dispozitie pe acest site.