Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Ai probleme financiare si nu stii cum le poti rezolva? Un ajutor de nadejde pentru orice dificultati pe care le ai legate de bani, este Credit Max. Beneficiaza de o oferta de credit pentru rau platnici, aplicand chiar acum pe site-ul https://www.creditmax.ro pentru un astfel de imprumut. Dupa procesarea cererii, specialistii Credit Max vor analiza piata si te vor contacta in cel mai scurt timp cu cel mai avantajos imprumut, pentru situatia si nevoile tale. Nu ezita sa apelezi la ajutor pentru a-ti rezolva problemele financiare, punand pe primul loc, in topul prioritatilor pe care le ai in viata, sanatatea si siguranta ta, dar si a celor dragi tie.

Ai avut situatii in care nu ai putut plati un credit in trecut? La Credit Max ai noi posibilitati!

Creditul se adreseaza persoanelor care sunt inregistrate in evidentele Biroului de Credite si nu pot trece inca peste aceasta situatie dificila. Creditul pentru rau platnici se obtine intr-un timp foarte scurt, valorile sale variind pentru sume de pana la 10.000 lei, indiferent de continutul ofertei gasite de agentii Credit Max. Pentru a te reechilibra financiar, aplica pe site, completand formularul, finalizand prin cererea unei oferte.

Un imprumut pentru cei cu un istoric negativ este un tip de credit pe care Credit Max il ofera persoanelor care sunt intr-un impas financiar. Astfel, cu acest ajutor vei putea, treptat, sa iti obtii bunastarea materiala, facandu-ti un plan al cheltuielilor si al venitului.

Apeleaza ACUM la Credit Max pentru un credit pentru rau platnici!

Credit Max este un ajutor de nadejde pentru persoanele care au nevoie sa isi stabilizeze situatia financiara. Solicitand un imprumut pe site-ul https://www.creditmax.ro, vei beneficia de cea mai buna oferta de pe piata, obtinuta pe baza expertizei specialistilor Credit Max, in colaborare cu partenerii financiari.

Printre cele mai mari si apreciate avanataje pe care le ofera creditul pentru rau platnici de la Credit Max se numara:

  • Dobanda de 0%;
  • Alegera zilei de scadenta in functie de data incasarii venitului.

Evita situatiile dificile, apeland la un ajutor de incredere inainte ca problemele sa se agraveze. Aplica online chiar acum pentru o oferta de credit gasita de reprezentantii Credit Max si relaxeaza-te, departe de grijile financiare stresante.

Apeleaza cu incredere la serviciul “Relatii Clienti” de fiecare data cand consideri ca ai nevoie de informatii suplimentare, contactand Credit Max prin e-mail sau lasa-ne numarul de telefon si te sunam noi.