Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Credit IFN? Iata ce este acest tip de imprumut si pentru cine este cel mai convenabil!

IFN este prescurtarea pentru Institutiile Financiare Nebancare, acestea fiind o alternativa pentru imprumuturile facute la o banca. Acestea activeaza atat in mediul offline, cat si in cel online, stand la dispozitia persoanelor care au nevoie de imprumuturi financiare realizate intr-un timp scurt, fara a fi nevoie sa treaca prin acelasi proces complex de abrobare a creditului de care au nevoie.

De ce sa faci un credit IFN prin intermediul Credit Max?

Credit Max detine multiple colaborari si parteneriate cu IFN-uri de top, la nivel national, oferind indrumare si oferte de credite foarte avantajoase, inclusiv pentru credite IFN „rapide”, pentru „nevoi personale” si „pe termen lung”. Alegand crearea unui imprumut IFN online, vei economisi foarte mult timp.

Gaseste cel mai bun imprumut cu ajutorul Credit Max, completand formularul de pe site, mentionand care este perioada maxima a creditului, dar si valoarea acestuia. In cel mai scurt timp posibil vei fi contactat pentru a discuta mai multe detalii in ceea ce priveste imprumutul, oferindu-ti-se cea mai buna oferta existenta pe piata.

Daca este prima data cand apelezi la ajutorul Credit Max, poti beneficia de dobanda 0%, fiind scutit de achitarea unei sume mai mari decat valoarea initiala a imprumutului.

Ia cele mai bune decizii atat pentru tine, cat si pentru familia ta, luand o hotarare finala in urma unor criterii personale, printre care trebuie sa se numere seriozitatea si libertatea pe care ti-o ofera institutia de creditare.