Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Iti doresti sa le faci o bucurie nepotilor si celor dragi? Visezi sa pleci intr-o calatorie mult asteptata sau pur si simplu ai de rezolvat unele griji? Credit Max iti ofera ajutor in gasirea unei varianta de credit special conceputa pentru pensionari, unde sa poti obtine bani rapid si simplu. Acum nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta varstei. Cu un credit potrivit pentru tine, fara limita de varsta, te poti bucura de banii respectivi indiferent de anii pe care ii ai. Convenabil, usor de obtinut, fara griji!

Vezi CUM obtii un credit pentru pensionari

Creditul poate fi usor de obtinut, deoarece nu trebuie sa te deplasezi pana la o agentie, sa astepti in cadrul unor cozi interminabile sau sa pierzi o multime de timp pentru a ajunge la locatie, pentru a intra in posesia banilor. Prin solicitarea unei oferte pe site-ul nostru, vom gasi imediat varianta de imprumut potrivita nevoilor tale. Dupa ce ai primit oferta , tot ce iti mai ramane de facut este sa competezi datele necesare pentru una dintre institutiile noastre partenere si, dupa aprobare, sa semnezi contractul. Ulterior, vei primi banii direct in contul tau bancar sau in numerar, dupa preferinte.

Cum rambursezi banii in cazul creditelor pentru pensionari?

Banii pot fi rambursati usor, fara batai de cap. Ei pot fi depusi in numerar la una din agentii, unde ai nevoie numai de actul de identitate. Avantajul acestei optiuni este faptul ca banii vor ajunge imediat acolo unde trebuie, fara niciun fel de retinere. Aici este foarte important sa comunici corect numele complet al beneficiarului, codul de client numarul de contract aferent creditului pentru care urmeaza sa faci plata.

De asemenea, banii pot fi rambursati si prin transfer bancar, la oricare dintre sucursalele mai apropiate de tine sau prin internet banking. Vei avea nevoie de toate informatiile legate de contractul de credit si actul de identitate. Daca alegi sa achiti prin transferul bancar, trebuie sa retii faptul ca transferul bancar poate sa dureze pana la 3 zile lucratoare. Astfel, este important ca plata sa fie efectuata la timp.