Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Pentru momentele in care te afli in dificultate cu banii si ai nevoie de un imprumut cat mai rapid, te putem ajuta sa gasesti cea mai buna optiune de credit urgent, perfect potrivit nevoilor tale. Oricui i se poate intampla sa ramana fara bani pentru platile urgente lunare sau alte proiecte care cer o investitie minima, de care nu dispui in totalitate. Cel mai mare avantaj al acestui tip de imprumut urgent este faptul ca il poti obtine extrem de usor cu minimum de documente, fara sa fii nevoit sa te deplasezi pana la o agentie. Mai mult de atat, nu exista comisioane sau alte costuri de administrare.

Cum poti beneficia de un imprumut urgent?

Pentru a obtine un credit urgent, tot ce trebuie sa faci este sa soliciti cea mai buna oferta, iar noi vom veni in ajutorul tau cu varianta unui credit potrivit pentru nevoile tale. Nu-i asa ca e simplu? Iar daca vrei sa optezi pentru o aprobare in regim de urgenta, te putem ajuta sa obtii serviciul dorit, de la una dintre institutiile noastre partenere, care iti vor aproba un imprumut rapid, in doar cateva ore.

Conditia impusa de institutiile nebancare pentru a obtine un credit urgent, este aceea ca solicitantul, respectiv beneficiarul sa aiba varsta minima de 18 ani. In caz contrar, nu se va putea onora solicitarea primita. De asemenea, pentru a obtine suma de bani solicitata, actele necesare pentru obtinerea unui imprumut sunt urmatoarele:

  • Copia dupa buletin/carte de identitate;
  • Copia dupa extrasul de cont al cardului bancar detinut de solicitant.

Cum poti beneficia de un imprumut urgent?

De regula, in cazul in care exista deja in desfasurare un credit urgent online, nu exista posibilitatea unui nou imprumut, insa poti solicita acest lucru in momentul in care creditul anterior a fost rambursat. Cand ai finalizat toate ratele, poti apela cu incredere la serviciile noastre, pentru a identifica mai departe ce credit ti se potriveste si cum il poti obtine de la una din institutiile nebancare partenere.

Pentru a intra in posesia sumei de bani de care ai nevoie, tot ce trebuie sa faci este sa soliciti o oferta, iar noi vom gasi institutia nebancara care are cel mai avantajos imprumut pentru tine. Ulterior, vei fi contactat pentru a ti se prezenta oferta, astfel incat sa poti primi banii chiar a doua zi, pe cardul tau personal.