Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Imprumuturile fara consultarea biroului de credite sunt concepute in mod special pentru persoanele care prezinta restante la creditele anterioare. Pentru a beneficia de un astfel de credit, poti apela cu incredere la una dintre institutiile nebancare, pentru un credit care ti se acorda imediat, fara vreo verificare in la BC.

Cui ii se adreseaza creditul fara verificare CRB?

Atunci cand ai intarzieri mari de plata la un credit de orice fel, bancar sau nebancar, societatea la care esti dator te va reporta la una dintre instututii (BC sau CRB), cand ai depasit un termenul limita. La Credit Max poti apela oricand ai cheltuieli neprevazute, pentru a identifica o oferta care se pliaza perfect pe nevoile tale, insa nu ai cum sa imprumuti bani de la o institutie bancara, dat fiind istoricul tau ca platitor. Noi iti putem oferi posibilitatea de a alege o varianta de credit rapid, prin care sa accesezi banii in cel mai scurt timp, fara sa te deplasezi pana la agentie si fara o multime de acte si hartii. Trebuie doar sa ai la indemana laptop-ul, tableta sau telefonul si o conexiune la internet.

Apeleaza in siguranta la serviciile noastre, pentru un credit fara verificare in biroul de credit!

Nu trebuie sa iti faci griji in cazul in care figurezi ca rau platnic, deoarece Credit Max te indruma in obtinerea unei sume de bani de care ai nevoie fara sa fie efectuate verificari asupra istoricului tau. Cum? Vom cauta tipul de credit si varianta cea mai convenabila pentru tine! Tot ce trebuie sa faci este sa soliciti o oferta online, iar dupa ce ai trimis cererea, urmeaza ca echipa noastra de profesionisti sa te indrume catre institutia nebancara care are cea mai buna varianta de imprumut potrivita tie. Dupa ce ai primit oferta, tot ce mai ramane de facut este obtinerea si aprobarea creditului. Odata aprobat, primesti banii imediat, chiar in contul tau personal.

Acesta este un tip de imprumut este foarte eficient, special pentru a-ti pune la dispozitie suma de bani de care ai nevoie, fara griji, pentru ca tu sa iti duci la bun sfarsit toate proiectele personale.