Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Bugetul tau nu poate suporta in aceasta perioada toate cheltuielile pe care trebuie sa le faci? Ai nevoie de un sprijin financiar, de un imprumut de bani fara garantii, simplu, rapid si sigur? Daca ai nevoie de sprijin pentru a face fata unei perioade dificile prin care treci, ori pentru a putea achita anumite cheltuieli neprevazute, nu ezita sa soliciti un credit fara garantie la Credit Max.

In ce consta creditul fara garantii de la Credit Max?

Credit Max te poate ajuta sa depasesti orice impediment financiar pe care il intalnesti, oferindu-ti posibilitatea sa faci un imprumut financiar ideal, bazandu-si recomandarile pe un studiu amanuntit, realizat de reprezentanti in cel mai scurt timp, oferindu-ti cea mai avantajoasa oferta de pe piata. Unul dintre cele mai mari avantaje ale creditelor fara garantie din pachetele regasite prin Credit Max, este si dobanda de 0%, care este valabila pentru aproape orice tip de imprumut, la primul credit facut.

Afla CUM obtii un credit fara garantii

Daca esti persoana fizica, Credit Max iti este alaturi, oferindu-ti posibilitatea de a realiza un credit fara garantii, online, de oriunde te afli, oricand ai nevoie de el, dandu-ti optiuni viabile, dupa studierea ofertelor de pe piata. Aplica pe site-ul https://www.creditmax.ro, completand campurile formularului, atat cu datele personale si suma imprumutului de care ai nevoie. Credit Max este o unealta foarte folositoare pentru persoanele care au nevoie de un imprumut financiar, deoarece dupa solicitarea online a unei oferte de credit, in cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat pentru a discuta cea mai buna oferta de pe piata nationala, urmand ca recomandarea sa fie realizata cu ajutorul partenerilor nostri.

Credit Max iti da posibilitatea sa faci un imprumut fara garantii si fara dobanda, acest lucru fiind valabil pentru valori ale creditului cuprinse intre 100 RON si 10.000 RON. Nu ezita sa iti clarifici nelamuririle, adresand toate intrebarile pe care le ai, reprezentantilor Credit Max.