Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Exista momente in care iti doresti ca obtinerea unei sume de bani sa fie la fel de simpla precum trimiterea unui sms? Daca raspunsul este DA, Credit Max te ajuta sa scapi de grijile financiare, gasind pentru tine cea mai potrivita oferta de credit prin sms sau telefon!

Ce TREBUIE sa faci pentru a lua un credit prin telefon?

In cazul in care te-ai decis sa apelezi la un imprumut prin telefon, tot ce trebuie sa faci este sa contactezi echipa Credit Max, prin intermediul metodelor de pe site.

Una dintre acestea este completarea campurilor cu informatii despre suma dorita, iar mai apoi, a numelui si a numarului de telefon. Dupa acest pas, in cel mai scurt timp, vei fi contactat pentru a primi toate detaliile despre cele mai avantajoase variante de imprumuturi prin sms ori telefon.

Scapa de cozile interminabile si de explicatiile suplimentare pe care esti nevoit sa le dai in cazul unui imprumut obisnuit si alege cea mai inovativa cale de a face rost de bani simplu si rapid!

De asemenea, pentru mai multe informatii si detalii legate de serviciile noastre, poti trimite oricand un e-mail la suport@creditmax.ro si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Uita de grija banilor si solicita ACUM un imprumut prin sms!

Pentru ca stim ca exista situatii neprevazute in care timpul este limitat, iar nevoia de bani este urgenta, venim in intampinarea clientilor nostri cu oferte care sa se potriveasca tuturor cerintelor.

Imprumutul prin sms ori telefon este una dintre alternativele pe care Credit Max le gaseste pentru clientii sai, cei care vor sa intre in posesia unei sume de bani fara mult efort si fara batai de cap!

Fie ca iti doresti sa faci o surpriza unei persoane dragi, fie ca ai ramas fara bani inainte de salariu si facturile trebuiesc platite, fie ca vrei sa pleci intr-o calatorie neasteptata ori a aparut o situatie care necesita implicare financiara din partea ta, nu trebuie sa iti faci prea multe griji, pentru ca noi te vom ajuta sa descoperi numeroase solutii!