Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Vrei sa pleci intr-o calatorie in scurt timp, dar nu ai bani? Ai vazut ceva in vitrinele magazinelor ce i-ar placea, cu siguranta, unei persoane dragi din viata ta, dar bugetul nu iti permite sa achizitionezi nimic? Ia in considerare creditul fulger aprobat online si scapa de griji!

Ai nevoie să imprumuti bani pe loc? Iata ce posibilitati ai cu un credit fulger pe loc!

Creditul fulger, sau creditul pe loc, este un serviciu care iti permite sa soliciti un imprumut instant online, cu o valoare cuprinsa intre 100 si 10.000 de lei, de la o institutie nebancara. Cu alte cuvinte, este un credit pe care il poti obtine foarte usor, urmand cativa pasi simpli, fara sa faci numeroase drumuri catre banca si fara a astepta la cozi ce par ca nu se mai termina!

Credit Max, prin serviciile sale, te ajuta sa afli care sunt cele mai avantajoase oferte de pe piata si ce varianta de imprumut pe loc ti se potriveste!

Agentii nostri se vor asigura ca afli toate informatiile necesare in legatura cu ofertele existente despre creditele fulger, pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie! Un avantaj pe care creditul pe loc obtinut prin intermediul Credit Max ti-l ofera este faptul ca nu trebuie sa intocmesti un dosar stufos, cu acte greu de obtinut, pentru ca institutiile financiare catre care te vom indruma solicita minimum de documente si aplicarea se face exclusiv online.

Cum intri in posesia banilor primiti in urma unui credit pe loc?

Sa primesti banii este chiar mai simplu decat sa aplici pentru ei! Odata ce ai gasit oferta care raspunde nevoilor tale, si ai aplicat pentru ea fie online, fie prin telefon, agentii specializati ai institutiilor partenere o vor analiza si vor verifica daca intrunesti conditiile de creditare.

In urma acestui proces, vei primi raspunsul, iar suma solicitata va fi virata automat in contul tau bancar! Te poti bucura, astfel, de lucrurile pe care iti doreai sa le faci, insa bugetul tau limitat te impiedica pana in acest moment.

Pentru orice informatie sau nelamurire, poti lua legatura cu unul dintre operatorii nostri prin adresa de e-mail , iar acestia iti vor raspunde la orice intrebare legata de serviciile noastre!