Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Ai o luna dificila si ai nevoie de un ajutor financiar de nadejde? Credit Max este modalitatea perfecta prin care bugetul tau poate fi reechilbrat. Aplica pentru un credit pana la salariu, atunci cand venitul lunar nu este suficient. Optand pentru indrumare online de la Credit Max, vei avea sansa sa beneficiezi la primul credit de dobanda de 0%. In functie de suma de care ai nevoie, dar si de perioada pe care vei face creditul pana la salariu, vei primi in cel mai scurt timp, o oferta de credit de la reprezentantii Credit Max.

Ai nevoie de bani până luna viitoare? Uite ce poti face pentru a face un credit pana la salariu!

Cu ajutorul formularului de pe site-ul https://www.creditmax.ro, vei beneficia de indrumarea specialistilor de la Credit Max, care in urma unui studiu al pietei, te vor informa cu privire la cel mai bun credit pentru tine. Apeland pentru prima data la Credit Max, ai sansa de a face un credit la unul dintre partenerii nostri, chiar in ziua in care aplici pentru un astfel de ajutor financiar.

De ce sa alegi un credit pana la salariu?

Credit Max te ajuta sa depasesti orice situatie dificila care poate fi remediata cu un imprumut financiar! Obtine simplu si rapid un imprumut pana la salariu, fara a fi nevoie de acte speciale, ori de un proces indelungat, datorita beneficiilor oferite de partenerii nostri. Alege calitatea serviciilor, promptitudinea si seriozitatea, aplicand chiar acum pentru ajutorul financiar de care ai nevoie!

Alegand Credit Max iti vei putea achita toate datoriile intr-un timp foarte scurt, realizandu-ti creditul pana la salariu, online, de oriunde te-ai afla, bazandu-te pe expertiza specialistilor nostri. Multiplele parteneriate pe care le avem, dar si rapiditatea de raspuns sunt doar cateva dintre motivele pentru care din ce in ce mai multe persoane apeleaza la ajutorul Credit Max.