Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Ai nevoie de un ajutor financiar, intr-un timp foarte scurt? Nu stii cum sa mai imparti bugetul in aceasta perioada pentru a face fata tuturor datoriilor? Credit Max este solutia pentru toate problemele tale! Aceasta platforma online iti da sansa de a beneficia de cele mai avantajoase credite de nevoi personale. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa completezi pe site-ul https://www.creditmax.ro campurile afisate, selectand suma de care ai nevoie. Ulterior, in cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat de reprezentantii Credit Max, pentru a ti se prezenta cea mai avantajoasa oferta de credit.

Cum se aplica pentru o oferta de credit pentru nevoi personale?

Credit Max ofera persoanelor care au nevoie de un ajutor financiar, posibilitatea de a beneficia de cel mai avantajos credit. Pentru a obtine o astfel de propunere, trebuie doar sa completezi pe https://www.creditmax.ro datele personale (numele si numarul de telefon), selectand valoarea acestuia. Ulterior vei fi contactat pentru a ti se prezenta care este cea mai avantajoasa oferta de pe piata.

Cum poti aplica la Credit Max pentru un credit de nevoi personale?

Credit Max te poate ajuta sa obtii credite pentru nevoi personale online, avand un timp scurt de procesare al cererilor. Un numar din ce in ce mai mare de persoane apeleaza cu incredere la pachetele gasite de agentii Credit Max.