Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Datoriile s-au tot adunat si nu gasesti nicio alternativa ideala pentru a depasi aceasta situatie? Ai nevoie urgenta de bani pentru a iti putea plati restantele ce tin de cheltuielile comune oricarui om, dar nu stii la cine sa apelezi? Nu te lasa coplesit de griji, stres sau de parerile negative ale celor din jur! Credit Max iti vine in ajutor, punandu-ti la dispozitie cele mai bune oferte de imprumuturi pentru restantieri, de care poti beneficia chiar acum!

Credit pentru restantieri: Care sunt conditiile si cum poti intra in posesia lui?

Simplu, fara stres sau griji! Daca vrei sa beneficiezi de un astfel de credit, intra pe site, completeaza formularul cu datele personale si un numar de contact. Selecteaza suma pe care o doresti sau de care ai nevoie. Intregul proces este unul foarte simplu, conceput special pentru persoanele care nu vor sa adauge pe lista lor inca un moment incarcat, pe langa problemele pe care le au deja. Echipa Credit Max se va ocupa in locul tau de gasirea celei mai bune variante de creditare dintre cele oferite de institutiile nebancare partenere, care sa corespunda nevoilor tale. Dupa ce acest lucru va fi finalizat, un operator te va contacta pentru a iti prezenta alternativa gasita.

In cazul in care ai nevoie de acest serviciu si iti doresti mai multe informatii, ne poti contacta pe adresa de e-mail: suport@creditmax.ro, lasand un mesaj pentru a obtine mai multe detalii de la operatorii nostri.

Beneficiaza acum de un imprumut pentru restantieri cu ajutorul Credit Max!

Nu permite ca problemele cotidiene sa iti afecteze bunastarea si fericirea si apeleaza cu incredere la Credit Max, prietenul tau de nadejde care te ajuta sa depasesti aceste momente de impas! Pentru ca stim ca banii constituie un aspect important in zilele noastre si fara resursele financiare necesare, existenta de zi cu zi ar fi ingreunata, iti punem la dispozitie consilierea pentru creditarea restantierilor. Astfel, poti face la timp toate platile si tranzactiile ce nu suporta amanare.