Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Credit Max iti poate oferi raspunsul la problemele tale financiare! Prin intermediul serviciilor noastre, iti punem la dispozitie cele mai bune oferte de credite online, de la partenerii nostri.

Iata cat este de usor sa obti un credit online de la Credit Max!

Pe site-ul nostru, ai posibilitatea de o completa un formular, in functie de nevoile financiare pe care le ai si, in cel mai scurt timp dupa apasarea butonului „Vreau cea mai buna oferta”, vei primi informatiile de interes pentru tine. In acest fel, ai garantia ca aplici pentru cel mai potrivit tip de credit online, simplu si rapid.

Specialistii Credit Max vor studia optiunile, te vor anunta care este cel mai avantajos imprumut pe care il poti obtine online, iar institutiile nebancare cu care colaboram te vor contacta pentru a-ti face o oferta. Astfel, exista posibilitatea de a obtine suma dorita in contul tau, chiar in aceeasi zi!

Descopera DE CE sa apelezi la un credit online urgent

Fie ca a aparut oportunitatea unei calatorii la care visai de mult timp, fie ca vrei sa achizitionezi pentru cei dragi cadouri deosebite, fie ca a aparut o urgenta medicala si asigurarea nu acopera costul interventiilor sau, pur si simplu, trebuie sa te ocupi de diverse probleme personale, Credit Max te ajuta sa gasesti numeroase oferte pentru un credit nebancar, cu valoarea cuprinsa intre 100 si 10.000 de lei, pe care il poti accesa online.

Pentru a intra in posesia sumei de bani, odata ce ai gasit varianta de credit online ideala, trebuie sa completezi cererea direct pe site-ul institutiei partenere, urmand cativa pasi simpli ori poti apela la ajutorul unui operator, care te va ghida si iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie!

De asemenea, printr-un e-mail catre suport@creditmax.ro ori prin aplicatia „Vreau sa fiu sunat” poti intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri!