Alege suma pe care doresti sa o imprumuti
100 LEI 1000 LEI 10000 LEI
Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 3852,20%, dobanda totala 1715,38 lei, total de plata 2215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni. Linia de credit are valabilitate 5 ani.

Credit de pana la 10.000 lei
cu 0% dobanda

Doresti sa imprumuti o suma de bani in maximum 24 de ore? Iata ce trebuie sa faci:

  • Trage cursorul rotund si alege suma de bani dorita.
  • Completeaza cu numele, prenumele si numarul de telefon mobil.
  • Dupa completare apasa butonul "Vreau cea mai buna oferta".

Ai beneficiat in trecut de un credit bancar, insa lucrurile nu au fost exact asa cum sperai sau cum te asteptai? Din diverse motive nu ti-ai putut duce la bun sfarsit acordul facut si nu ai reusit sa finalizezi cu succes rambursarea banilor la timp, depasind limita admisa? Nu este cazul sa iti faci griji daca ai nevoie de un nou credit! Sunt multe persoane care ajung in acest punct, dar putine dintre acestea stiu ca poti beneficia de un alt credit, chiar daca au un istoric negativ.

Te afli printre cei care doresc un credit pentru persoane cu istoric negativ?

Pentru noi, nu conteaza chiar atat de mult faptele ce s-au petrecut in trecut, ci ne axam mai mult pe nevoile si necesitatile clientilor nostri. Din acest motiv, iti oferim posibilitatea de a beneficia de creditare, chiar daca istoricul tau este unul negativ. Iti punem la dispozitie o echipa competenta care sa iti vina in ajutor, gasind cea mai avantajoasa alternativa de creditare la momentul respectiv. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa completezi in sectiunea dedicata numele tau, impreuna nu numarul de telefon si sa accesezi unul dintre butoanele ”Vreau cea mai bună ofertă” sau ”Vreau să fiu sunat”. Vei fi contactat de unul dintre operatorii nostri in cel mai scurt timp, pentru a iti prezenta oferta gasita, dar si pentru a iti furniza si alte informatii importante. De asemenea, poti cere mai multe detalii inainte de a lua o decizie, lasand un e-mail la adresa: .

Ai un credit cu istoric negativ? Nu lasa trecutul sa te afecteze!

Chiar daca te afli printre cei cu istoric negativ, acest aspect nu trebuie sa constituie un motiv si un moment de plafonare, nici nu trebuie sa te simti neajutorat si stramtorat din cauza banilor. Chiar daca situatia pare una fara iesire, Credit Max, prietenul tau de nadejde iti va oferi suport in a iti gasi o sursa de finantarea, Vei primi suma de bani de care ai nevoie, un imprumut pana la 10.000 de RON. Nu ezita sa apelezi cu incredere la noi de fiecare data cand ai nevoie!